Lithuania SHINee fan forum


    Apie SHINee

    Share
    avatar
    Sakura
    Admin

    Pranešimų skaičius : 49
    Join date : 2010-09-05
    Age : 25
    Miestas : Kretinga/Klaipėda

    Apie SHINee

    Rašyti  Sakura on Sk. 09 05, 2010 11:49 pm



    „Shinee“ – tai šiuolaikinės R&B muzikos Pietų Korėjos grupė, kurią 2008-aisiais metais subūrė „SM Entertainment“. Kolektyvas debiutavo 2008-aisiais metais su singlu „Nunan Neomu Yeppeo (Replay)“. Grupę sudaro Onew, Jonghyun, Key, Minho ir Taemin.

    Po savo debiuto „Shinee“ laimėjo visą eilę apdovanojimų, pagal jų kūrinį „Nunan Neomu Yeppeo (Replay)“ buvo sukurtas net specialus realybės šou.

    Nariai:

    Taemin


    Onew


    Minho


    Key


    Jong Hyun


    Diskografija
    Albumai
    *The Shinee World (2008m)
    *Lucifer (2010m)
    *Amigo (2009m)

    Epai
    *Replay (2008m)
    *Romeo (2008m)
    *2009, Year Of Us (2009m)

    Singlai
    * 2008: "Noonan Neomu Yeppeo (Replay)"
    * 2008: "Sanso Gateun Neo (Love Like Oxygen)"
    * 2008: "A.Mi.Go. (Amigo)"
    * 2009: "Juliette"
    * 2009: "Ring Ding Dong"
    * 2009: "Jo Jo"
    * 2010: "Lucifer"

    Credit: music.lt, wikipedia

      Dabar yra Sk. 05 27, 2018 7:20 pm